Dan Capatos, out din emisiunea Xtra Night Show! Cine sunt noii prezentatori

25 08. 2024, 16:06

Dan Capatos a fost înlocuit în emisiunea Xtra Night Show! Cine sunt noii prezentatori.

Xtra Night Show revine în grila de toamnă de la Antena Stars, însă de această dată fără Dan Capatos. Acesta a fost înlocuit chiar de către Andrei Ștefănescu și Natalia Mateuț, cei care i-au fost colegi sezonul trecut. Cei doi au preluat formatul și promit publicului să aducă numeroase subiecte interesante. Ce se întâmplă cu el?

Dan Capatos, out din emisiunea Xtra Night Show! Cine sunt noii prezentatori

„Ne bucurăm că emisiunea Xtra Night Show se va vedea şi în weekend, de la 21.30, la Antena Stars. Pentru că, ştiţi cum e, lumea mondenă nu stă în loc nicio clipă. Aşadar, toamna aceasta, serile de weekend, vineri, sâmbătă şi duminică, eu şi colega mea, Natalia, cu care fac o super echipă, vă aşteptăm pe Antena Stars!”, a declarat și Andrei Ștefănescu.

Ce se întâmplă cu Dan Capatos

Deși nu o să mai prezinte emisiunea Xtra Night Show, vedeta TV nu a părăsit familia de la Antena Stars. Celebrul prezentator a renunțat la show pentru a putea să se ocupe așa cum se cuvine de un alt proiect de suflet.

Mai exact, acesta va readuce în atenția telespectatorilor emisiunea „Un show păcătos”, care l-a consacrat. Aceasta se va difuza începând cu data de 26 august 2024, de luni până joi, de la ora 21:30. De asemenea, în fiecare zi, alături de Dan Capatos, telespectatorii îi vor vedea și pe Mara Bănică, dar și pe DJ-ul Silviu Andrei.

foto: social media